Expertiza Kontron Services Romania ajută la evitarea greșelilor

     Costuri mai mici de investiții și renunțarea la discipline precum infrastructura de operare de bază. Dintr-o dată vă dați seama că fie aveți  în continuare aceleași costuri, fie acestea au crescut. Aceasta este soarta numeroaselor companii care, în urma exploziei aplicațiilor cloud din ultimii ani, au făcut o tranziție către cloud fără o pregătire temeinică. Adesea, costurile operaționale crescute din cauza lipsei unor procese adaptate au consumat economiile preconizate.  

Pentru a preîntâmpina astfel de probleme, S&T sprijină dezvoltarea unor strategii holistice de cloud. În plus față de o viziune generală aprofundată și o analiză bazată pe experiență a proceselor și domeniilor deosebit de critice, așa-numita „IT umbra” care apare atunci când soluțiile sunt implementate în afara IT-ului intern este întotdeauna luată în considerare.

Integrarea Cloud cu Kontron

Consultanță: În urma unei analize amănunțite a cerințelor clienților și a proiectelor, Kontron Services Romania oferă o recomandare de implementare sau strategie, care oferă, de asemenea, o evaluare comercială a tuturor opțiunilor posibile. În calitate de independent integrator de sistem, S&T urmărește întotdeauna o strategie de identificare a celei mai bune soluții pentru client. Ca partener de lungă durată al marilor furnizori atât de tehnologii publice de cloud, cât și de tehnologii private de cloud, al operatorilor de centre de date și furnizorilor de servicii renumiți în sectorul infrastructurii, S&T are expertiza necesară pentru a urmări gama de produse și servicii în creștere rapidă, atât din punct de vedere comercial, cât și din punct de vedere tehnic. 

Integrare: S&T poate implementa integrarea cloud în toate mediile posibile (hibrid, privat sau public) și proiecte de migrație. Experții cu experiență garantează implementarea proiectului fără probleme din punct de vedere tehnologic, fiind în același timp atenți și la durată și costuri. Managementul proiectului conform metodologiei PRINCE2 asigură timpi de livrare optimi și riscuri minime ale proiectului.

Externalizare: Cu un mix adecvat de procese standard, optimizări specifice clienților și know-how-ul produsului, S&T asigură operare de primă clasă și suport pentru proiecte de externalizare în mediul cloud. Și în acest domeniu, S&T utilizează metodologia bazată pe ITIL pentru a asigura o calitate și securitate maximă.

Parteneriate și competențe: VMware vCloud, Openstack, Amazon AWS, Google Cloud, Microsoft Azure, Oracle Cloud Infrastructure, SAP HANA Cloud