Termenii de backup și arhivare sunt adesea confundați de către profesioniști și de către publicul larg.Diferența de bază dintre cele două este că salvarea datelor este o copie multiplă a datelor de producție, iar pierderea unei copii de rezervă nu înseamnă pierderea datelor, în timp ce o arhivă conține datele în sine scoase din mediul de producție. Prin deteriorarea sau pierderea acestora, vom pierde datele în sine. Arhivele conțin, prin urmare, date care nu mai sunt accesate în mod regulat, dar care își păstrează semnificația și valoarea pentru companie. Datele sunt arhivate pentru o perioadă de timp definită, în conformitate cu politica companiei și cu cerințele legale privind stocarea datelor. În plus, arhiva trebuie să fie complet catalogată și indexată, astfel încât căutarea datelor în ea să nu dureze o veșnicie.

     Arhiva electronică este, prin urmare, un loc în care compania stochează datele care nu mai sunt utilizate, dar care sunt încă importante. Pe piață sunt disponibile o serie de sisteme de stocare a arhivelor. Cele mai frecvente sunt utilizarea de discuri dure, benzi magnetice sau suporturi optice (CD, DVD, Blue-Ray). Cu toate acestea, se folosesc, de asemenea, diverse combinații de tehnologii în așa-numitele sisteme hibride.

Profitați de experiența noastră îndelungată și primiți sfaturi de la profesioniști despre cum să construiți o arhivă fiabilă, ieftină și rapidă.


De ce noi?
  • Mulți ani de experiență în proiectarea, construirea și exploatarea arhivelor de date.
  • Folosim doar tehnologie și furnizori de încredere pentru a asigura securitatea maximă a datelor dumneavoastră.
  • Livrări la cheie de arhive de date.


.