Hardware-ul computerului convențional de astăzi a fost proiectat pentru a rula un singur sistem de operare și o singură aplicație, ceea ce face ca majoritatea serverelor să fie mult subtilizate. Virtualizarea elimină modelul "o singură aplicație pe server" și permite companiei dumneavoastră să elibereze capacitatea disponibilă a activelor fizice. În loc să blocheze diferitele straturi împreună - sistemul de operare (OS) pe hardware, aplicația pe OS și interfața cu utilizatorul pe mașina locală - virtualizarea permite ca mai multe sisteme de operare și aplicații independente să ruleze "virtual" pe un singur server, valorificând la maximum capacitatea fiecărui server fizic.

     Prin virtualizarea serverelor, obțineți doar performanța procesorului, cantitatea de memorie RAM și conectivitatea de care aveți nevoie. Rezultatul va fi o reducere a costurilor de operare și o mai mare securitate a infrastructurii IT prin backup, supraveghere și automatizare a activităților. Cea mai bună strategie de virtualizare depinde de obiectivele dvs. și de cerințele mediului dvs. specific. Noi vă putem ajuta să le înțelegeți pe amândouă. Fie ca sunteți o organizație mică care încearcă să-si extindă valoarea resurselor pe care le aveți deja sau un centru de date mare care forțează limitele automatizării, vă oferim soluții la cheie care se potrivesc cu bugetul, personalul și afacerea dumneavoastră.

     În domeniul virtualizării, suntem parteneri certificați ai VMware, Microsoft și Citrix. Prin urmare, suntem printre puținii de pe piața românească care oferă servicii pentru toate cele mai mari platforme de virtualizare consacrate.


     De ce să lucrați cu noi?

  • Suntem familiarizați cu tehnologia. Din acest motiv, alegem întotdeauna soluția optimă pentru clienții noștri.
  • Nu vă dictăm folosirea unei singure tehnologii. Lucrăm cu cei mai importanți actori de pe piață.
  • Pentru noi, pregătirea companiilor pentru cea de-a patra Revoluție Industrială (Industria 4.0) nu este de domeniul ficțiunii, ci o realitate de zi cu zi.
  • Putem oferi companiilor o performanță semnificativ mai mare și, deseori, putem chiar reduce costurile.
  • Optimizarea costurilor nu este o coincidență, ci o certitudine.